Outsourcing Business-Critical Operations in 2024

A CHANGING WORLD

AGENDA | JUNE 25, 2024 1:00 - 1:15 P.M. REGISTRATION 1:15 - 1:20 P.M. WELCOME REMARKS (5 mins) 1:20 - 1:50 P.M. SOURCING INDUSTRY TRENDS (30 mins) Stanton Jones, ISG **EVOLUTION OF OUTSOURCING** 1:50 - 2:20 P.M. (30 mins) Clay Calhoun, John Crews and Megan Walling, ISG 2:20 - 2:50 P.M. CURRENT CRITICAL ISSUES IN OUTSOURCING DEALS (30 mins) Brad Peterson, Mayer Brown 2:50 - 3:10 P.M. NETWORKING BREAK (20 mins) 3:10 - 3:40 P.M. HOW TO HANDLE AI IN OUTSOURCING CONTRACTS? Rohith George, Mayer Brown (30 mins) 3:40 - 4:25 P.M. LESSONS LEARNED PANEL (45 mins) 4:25 - 4:30 P.M. **CLOSING REMARKS** (5 mins) 4:30 - 6:00 P.M.NETWORKING RECEPTION